Συγκόλληση λέιζερ σφυγμού και συνεχής συγκόλληση λέιζερ

July 15, 2022
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Συγκόλληση λέιζερ σφυγμού και συνεχής συγκόλληση λέιζερ

1) Συγκόλληση τρόπου σφυγμού
Το κατάλληλο κυματοειδές συγκόλλησης πρέπει να επιλεχτεί κατά τη διάρκεια της συγκόλλησης λέιζερ. Τα συνήθως χρησιμοποιημένα κυματοειδή σφυγμού περιλαμβάνουν το τετραγωνικό κύμα, το μέγιστο κύμα, το διπλό μέγιστο κύμα, κ.λπ. Η ανακλαστικότητα της επιφάνειας κραμάτων αργιλίου στο φως είναι πάρα πολύ υψηλή. Όταν η μεγάλης έντασης ακτίνα λέιζερ χτυπά την επιφάνεια του υλικού, η επιφάνεια μετάλλων 60%-98% της ενέργειας λέιζερ χάνεται λόγω της αντανάκλασης, και η ανακλαστικότητα ποικίλλει με τη θερμοκρασία επιφάνειας. Γενικά, το αιχμηρό κύμα και το διπλό μέγιστο την κύμα είναι οι καλύτερες επιλογές κατά ένωση των κραμάτων αργιλίου. Το πλάτος σφυγμού του μέρους επιβράδυνσης πίσω από αυτό το κυματοειδές συγκόλλησης είναι πιό μακροχρόνιο, το οποίο μπορεί αποτελεσματικά να μειώσει την παραγωγή των πόρων και των ρωγμών.

Παλόμενα δείγματα συγκόλλησης λέιζερ
Λόγω της υψηλής ανακλαστικότητας του κράματος αργιλίου στο λέιζερ, προκειμένου να αποτραπεί η κάθετη αντανάκλαση της ακτίνας λέιζερ από την πρόκληση της κάθετων αντανάκλασης και της ζημίας στο λέιζερ που στρέφει τον καθρέφτη, το κεφάλι συγκόλλησης εκτρέπεται συνήθως από μια ορισμένη γωνία κατά τη διάρκεια της διαδικασίας συγκόλλησης. Η διάμετρος της ένωσης ύλης συγκολλήσεως και η διάμετρος της αποτελεσματικής κοινής επιφάνειας αυξάνονται με την αύξηση της γωνίας κλίσης λέιζερ. Όταν η γωνία κλίσης του λέιζερ είναι 40°, η μεγαλύτερη ένωση ύλης συγκολλήσεως και η αποτελεσματική κοινή επιφάνεια λαμβάνονται. Η διείσδυση σημείου συγκόλλησης και η αποτελεσματική διείσδυση μειώνονται με τη γωνία κλίσης λέιζερ, και όταν είναι μεγαλύτερη από 60°, οι αποτελεσματικές μειώσεις διείσδυσης συγκόλλησης σε μηδέν. Επομένως, με την κλίση του κεφαλιού συγκόλλησης σε μια ορισμένη γωνία, το βάθος διείσδυσης και το πλάτος της συγκόλλησης μπορούν να αυξηθούν κατάλληλα.

 

Επιπλέον, κατά ένωση, με τη συγκόλληση ως όριο, τη σημείο συγκόλλησης λέιζερ πρέπει να είναι 65% από το πιάτο κάλυψης και 35% στο κοχύλι, το οποίο μπορεί αποτελεσματικά να μειώσει την έκρηξη που προκαλείται από το πρόβλημα την κάλυψη.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Συγκόλληση λέιζερ σφυγμού και συνεχής συγκόλληση λέιζερ  0

 

2) Συνεχής συγκόλληση τρόπου

Επειδή η διαδικασία θέρμανσης της συνεχούς συγκόλλησης λέιζερ δεν είναι όπως την ξαφνική ψύξη και την ξαφνική θέρμανση των μηχανών σφυγμού, η τάση των ρωγμών κατά τη διάρκεια της συγκόλλησης δεν είναι πολύ προφανής. Προκειμένου να βελτιωθεί η ποιότητα της συγκόλλησης, η συνεχής συγκόλληση λέιζερ χρησιμοποιείται. Η επιφάνεια της συγκόλλησης είναι ομαλή και ομοιόμορφη, κανένα spatter, και καμία ατέλεια. Καμία ρωγμή δεν βρέθηκε. Στη συγκόλληση των κραμάτων αργιλίου, τα πλεονεκτήματα των συνεχών λέιζερ είναι προφανή. Έναντι των παραδοσιακών μεθόδων συγκόλλησης, η αποδοτικότητα παραγωγής είναι υψηλή, και κανένα υλικό πληρώσεως καλωδίων δεν απαιτείται έναντι της παλόμενης συγκόλλησης λέιζερ, μπορεί να λύσει τις ατέλειες που παράγονται μετά από να ενώσει στενά, όπως οι ρωγμές, τις τρύπες αέρα, τους παφλασμούς, κ.λπ., να εξασφαλίσουν ότι το κράμα αργιλίου έχει τις καλές μηχανικές ιδιότητες μετά από τη συγκόλληση δεν θα κρεμήσει μετά από τη συγκόλληση, και το ποσό στίλβωσης και λείανσης αφότου μειώνεται η ένωση, η οποία κερδίζει δαπάνες παραγωγής, αλλά επειδή το σημείο του συνεχούς λέιζερ είναι σχετικά μικρό, έτσι οι υψηλότερες απαιτήσεις ακρίβειας συνελεύσεων κομματιών προς κατεργασία.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Συγκόλληση λέιζερ σφυγμού και συνεχής συγκόλληση λέιζερ  1