Πλεονεκτήματα της συγκόλλησης λέιζερ

July 15, 2022
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πλεονεκτήματα της συγκόλλησης λέιζερ

Πλεονεκτήματα της συγκόλλησης λέιζερ

Η ενέργεια συγκεντρώνεται, η αποδοτικότητα συγκόλλησης είναι υψηλή, η ακρίβεια κατεργασίας είναι υψηλή, και ο λόγος διάστασης ραφών συγκόλλησης είναι μεγάλος. Η ακτίνα λέιζερ είναι εύκολο να στραφεί, να ευθυγραμμίσει, και καθοδηγημένος από τα οπτικά όργανα. Μπορεί να τοποθετηθεί σε μια κατάλληλη απόσταση από το κομμάτι προς κατεργασία, και μπορεί να επαναπροσανατολιστεί μεταξύ των κοu'φωμάτων ή των εμποδίων γύρω από το κομμάτι προς κατεργασία. Άλλοι νόμοι συγκόλλησης δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν λόγω των προαναφερθε'ντων διαστημικών περιορισμών.

 

Η εισαγωγή θερμότητας είναι μικρή, η πληγείσα από τη θερμότητα ζώνη είναι μικρή, η υπόλοιπες πίεση και η παραμόρφωση του κομματιού προς κατεργασία είναι μικρές η ενέργεια συγκόλλησης μπορεί να ελεγχθεί ακριβώς, η επίδραση συγκόλλησης είναι σταθερή, και η εμφάνιση συγκόλλησης είναι καλή συγκόλληση μη-επαφών, μετάδοση οπτικής ίνας, καλή δυνατότητα πρόσβασης, και υψηλός βαθμός της αυτοματοποίησης. Κατά ένωση των λεπτών ή λεπτών ράβδων καλωδίων, δεν υπάρχει την κανένα πρόβλημα πίσω όπως τη συγκόλληση τόξων. Λόγω της αρχής «της ελαφρότητας», τα κύτταρα που χρησιμοποιούνται για τις μπαταρίες δύναμης αποτελούνται συνήθως από το «ελαφρύτερο» υλικό αργιλίου και πρέπει να γίνουν περισσότερο «λεπτά». Γενικά, το κοχύλι, η κάλυψη και το κατώτατο σημείο είναι βασικά απαιτημένα για να είναι λιγότερο από 1,0 χιλ. Οι επικρατόντες κατασκευαστές έχουν αυτήν την περίοδο ένα πάχος βασικού υλικού περίπου 0,8 χιλ.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πλεονεκτήματα της συγκόλλησης λέιζερ  0

Παρέχει την υψηλής αντοχής το συγκόλληση για τους διάφορους υλικούς συνδυασμούς, ειδικά κατά ένωση μεταξύ των υλικών χαλκού και μεταξύ των υλικών αργιλίου. Είναι επίσης η μόνη τεχνολογία που μπορεί να συγκολλήσει το ηλεκτρολυτικό νικέλιο στα υλικά χαλκού.