Αρχική Σελίδα Νέα

Νέο λογότυπο Riselaser

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας βιομηχανική τέμνουσα μηχανή λέιζερ για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας βιομηχανική τέμνουσα μηχανή λέιζερ για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Καλή επιχείρηση με τη συμπαθητική υπηρεσία και υψηλός - ποιότητα και υψηλή φήμη. Ένας από τον αξιόπιστο προμηθευτή μας, αγαθά είναι παραδοθείσα έγκαιρη και συμπαθητική συσκευασία.

—— David

Ευχαριστώ για την τέλεια Laser διαρκή υποστήριξη και καθοδήγηση. Με τη βοήθεια και τις οδηγίες σας, έχω κερδίσει περισσότερο το μερίδιο της αγοράς.

—— Michal

Αξιόπιστη επιχείρηση με την καλή ποιότητα και συμπαθητική υπηρεσία, πολύ επαγγελματικός και χρήσιμος, θα τοποθετήσουμε τη δεύτερη διαταγή σύντομα.

—— Peter

Οι ευχαριστίες για τις μόνιμες υποστηρίξεις Riselaser, ποιότητα της μηχανής λέιζερ είναι άριστες, το συμπαθούμε πάρα πολύ, σας ευχαριστούμε.

—— Simon

Καλή συσκευασία, λαμβανόμενο προϊόν καλά

—— Mike

Μέσω της πολύ καλής επικοινωνίας όλα τα προβλήματα που λύθηκαν, ικανοποίησαν με την αγορά μου. θα έχουμε τη συμπαθητική συνεργασία στο κοντινό μέλλον.

—— Hasan

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα

Νέο λογότυπο Riselaser

Νέο λογότυπο Riselaser

Επειδή το κινεζικό όνομα της Co. τεχνολογίας Riselaer, ΕΠΕ είναι Co. τεχνολογίας λέιζερ Shenzhen Huasheng, το ΕΠΕ, το λογότυπο σχεδιάζεται με το γράμμα HS.

Η γενική μορφή είναι το S, και το μέσο άσπρο μέρος είναι το γράμμα Χ.

Ολόκληρη η μορφή είναι μια εξαγωνική περιστροφή, και hexagon έχει μια βαθιά έννοια.

Τα ancients καλύπτουν: Το Liuhe επάνω, κάτω από και τετράγωνο, αναφέρεται στον κόσμο. Ο κόσμος είναι ανατολή, δύση, Βορράς και Νότος, που εκφράζει το inclusiveness της επιχείρησης και την ευρεία οπτική της ευρείας ανάπτυξης. Η περιστρεφόμενη μορφή σημαίνει την προστασία του περιβάλλοντος.

Χρόνος μπαρ : 2019-09-20 16:10:10 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Riselaser Technology Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Zoe

Τηλ.:: 008613682329217

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)