Αρχική Σελίδα Νέα

Μηχανή κοπής λέιζερ για πιο εξελιγμένο μεταλλικό φωτισμό

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας βιομηχανική τέμνουσα μηχανή λέιζερ για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας βιομηχανική τέμνουσα μηχανή λέιζερ για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Καλή επιχείρηση με τη συμπαθητική υπηρεσία και υψηλός - ποιότητα και υψηλή φήμη. Ένας από τον αξιόπιστο προμηθευτή μας, αγαθά είναι παραδοθείσα έγκαιρη και συμπαθητική συσκευασία.

—— David

Ευχαριστώ για την τέλεια Laser διαρκή υποστήριξη και καθοδήγηση. Με τη βοήθεια και τις οδηγίες σας, έχω κερδίσει περισσότερο το μερίδιο της αγοράς.

—— Michal

Αξιόπιστη επιχείρηση με την καλή ποιότητα και συμπαθητική υπηρεσία, πολύ επαγγελματικός και χρήσιμος, θα τοποθετήσουμε τη δεύτερη διαταγή σύντομα.

—— Peter

Οι ευχαριστίες για τις μόνιμες υποστηρίξεις Riselaser, ποιότητα της μηχανής λέιζερ είναι άριστες, το συμπαθούμε πάρα πολύ, σας ευχαριστούμε.

—— Simon

Καλή συσκευασία, λαμβανόμενο προϊόν καλά

—— Mike

Μέσω της πολύ καλής επικοινωνίας όλα τα προβλήματα που λύθηκαν, ικανοποίησαν με την αγορά μου. θα έχουμε τη συμπαθητική συνεργασία στο κοντινό μέλλον.

—— Hasan

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Μηχανή κοπής λέιζερ για πιο εξελιγμένο μεταλλικό φωτισμό
Μηχανή κοπής λέιζερ για πιο εξελιγμένο μεταλλικό φωτισμό

Τέμνουσα μηχανή λέιζερ για περισσότερο καθαρισμένο φωτισμό μετάλλων

 

Ο φωτισμός είναι ένα σημαντικό μέρος της εσωτερικής διακόσμησης, ο καλός φωτισμός μπορεί να διαδραματίσει έναν ρόλο λήξης. Με τη βελτίωση του υλικού βιοτικού επιπέδου των ανθρώπων, η ζήτηση για τα οικιακά αγαθά είναι επίσης υψηλότερη και υψηλότερη. Από τη λειτουργική απαίτηση, τείνει βαθμιαία στην εξατομικευμένη απαίτηση προσαρμογής. Και το μέταλλο, ο ίδιος έχει μια μοναδική σύσταση, με το εξατομικευμένο σχέδιο λέιζερ, που γίνεται στο φωτισμό, που αγαπιέται ευρέως από τους ανθρώπους.

Μηχανή κοπής λέιζερ για πιο εξελιγμένο μεταλλικό φωτισμό

Η τέμνουσα μηχανή λέιζερ είναι τώρα το επικρατόν εργαλείο της επεξεργασίας μετάλλων, η κοπή λέιζερ έχει γίνει επίσης σημαντικά μέσο της εξατομικευμένης παραγωγής φωτισμού μετάλλων. Σύμφωνα με την εξατομικευμένη απαίτηση του πελάτη, ο σχεδιαστής φωτισμού σχεδιάζει το φωτισμό, επισύρει την προσοχή το ιδανικό πρότυπο σε χαρτί χειρογράφων, γράφει το πρόγραμμα στο λέιζερ που η τέμνουσα μηχανή, συνεχίζει την επεξεργασία περιλήψεων μετάλλων και κάνει τελικά το φωτισμό μετάλλων. Η ευελιξία της τέμνουσας μηχανής λέιζερ, η ταχύτητα, η one-time διαμόρφωση, καμία ανάγκη να ανοιχτεί η φόρμα, κατάλληλη για το ανοξείδωτο επεξεργασίας, τον καπλαμά αργιλίου, τον ορείχαλκο και το χαλκό και άλλα υψηλά αντι υλικά μετάλλων, δεν μπορούν να βοηθήσουν τους κατασκευαστές για να επιτύχουν την καλλιτεχνική δημιουργία, την εξατομικευμένη προσαρμογή και τη μικρή προσαρμογή batch.

Μηχανή κοπής λέιζερ για πιο εξελιγμένο μεταλλικό φωτισμό

Τα συγκεκριμένα πλεονεκτήματα της τέμνουσας μηχανής λέιζερ που εφαρμόζεται στη βιομηχανία επεξεργασίας φωτισμού μετάλλων είναι: το λέιζερ που η τέμνουσα τεχνολογία ανήκω στην επεξεργασία μη-επαφών, ποια ακτίνα λέιζερ υψηλής πυκνότητας χρήσεων για να ακτινοβολήσει την επιφάνεια κομματιών προς κατεργασία για να πραγματοποιήσει την τήξη, και το υψηλό αέριο φυσά μακριά τη σκουριά για να ολοκληρώσει την τέμνουσα δράση. Ολόκληρη η διαδικασία ανήκει στην επεξεργασία αριθμητικού ελέγχου, χωρίς την επαφή και παραμόρφωση. Η τέμνουσα μηχανή λέιζερ είναι απολύτως απαλλαγμένη από τον περιορισμό της πολυπλοκότητας σχεδίων. Έχει την πολύ γρήγορη ταχύτητα επεξεργασίας, τη υψηλή ακρίβεια και το όμορφο τέμνον πρόσωπο τελών. Μπορεί να επεξεργαστεί τα αρχικά δροσερά υλικά μετάλλων στα καλλιτεχνικά σχέδια. Με την επίδραση του φωτός, τα σχέδια μετάλλων είναι περισσότεροι που καθαρίζονται υψηλό σημείο και.

Χρόνος μπαρ : 2020-03-04 22:37:14 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Riselaser Technology Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Zoe

Τηλ.:: 008613682329217

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)